Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Този коронавирус ще изиграе ролята на катарзис. Напълно

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Този коронавирус ще изиграе ролята на катарзис. Напълно
Коментари Харесай

Д-р Стойчо Кацаров: Коронавирусът ще изиграе ролята на катарзис. Може да се стигне до ексцес, бунтове и оставка на правителството

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Този ковид ще изиграе ролята на катарзис. Напълно допустимо е още в идващите седмици, да се стигне до ексцес. Аз следя доста деликатно здравната система. Хората няма да понесат отхвърли да се лекуват, отхвърли да ги хоспитализират, отхвърли да се оказва здравна помощ в тази обстановка. Мисля, че може да се стигне до ексцес, в това число може да се стигне до протести и съвсем несъмнено до оставка на държавното управление.

Това сподели доктор Стойчо Кацаров, ръководител на Управителния съвет на Център отбрана правата в опазването на здравето, пред Слави в Телевизия 7/8.

От тази рецесия трява да се излезе, не може да се продължи по този начин. Нещата не са, както бяха пролетта, инфектираните са прекалено много, а това няма по какъв начин да се подмине и няма изгледи това да премине напълно скоро. Не е значимо дали обективно това е гибелен вирус или елементарен вирус, той може да продължи колкото си желае. Психологически въпросът е минал границата, суматохата се популяризира, голяма част от хората са мощно обезпокоени, няма никакво значение дали той е рисков или не, нещата са на друго равнище. Затова моята прогноза е, че може да се стигне до катарзис и това е прекомерно евентуално, сподели още доктор Стойчо Кацаров.

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР